CUM CUMPAR

Deoarece stim ca in ziua de astazi timpul nu mai este suficient, S.C. Don Pedro Com S.R.L. vine in intampinarea cerintelor dumneavoastra oferindu-va posibilitatea ca prin intermediul acestui site sa puteti comanda perechea potrivita de incaltaminte si sa o primiti acasa.
Nu mai este necesar sa alergati prin magazine,
sa pierdeti timpul, sa va descaltati peste tot!
Este mai simplu sa faceti acest lucru acasa, in sufragerie, cu vestimentatia dorita!
Nu este greu sa cumparati
! Trebuie doar sa va alegeti modelul de incaltaminte, masura si culoarea potrivita si sa ne sunati pentru orice detalii sau sa ne lasati datele dumneavoastra pentru a va putea contacta!
Va rugam sa ne precizati in scris adresa de livrare si modul in care sa va trimitem cumparaturile
(curierat rapid sau Posta Romana) si va vom contacta in timpul cel mai scurt.
Comenzile dumneavostra vor fi preluate de SC Don Pedro Com SRL zilnic de la ora 09:00 la 18:00 de luni pana vineri. Comenzile care vor fi primite sambata si duminica sau in timpul sarbatorilor legale vor fi preluate in urmatoarea zi lucratoare.
 


LIVRAREA PRODUSELOR

Pentru livrare puteti alege intre firmele de curierat rapid si Posta Romana. Noi am negociat pentru dumneavoastra obtinerea unor preturi mai bune pentru contravaloarea transportului, dintre care dumneavoastra puteti alege:
- firme de curierat rapid: taxa de transport este 19,5 RON/pereche
- Posta Romana: taxa de transport este 14,5 RON/pereche
Cheltuielile de transport, pentru ambele cazuri, le veti gasi in factura proforma. Noi nu va taxam la numarul de produse comandate, deci indiferent de numarul acestora veti plati pentru transport ca si cum ati cumpara un singur produs.
Asiguram TRANSPORT GRATUIT pentru comenzile de minim 150 RON!
Daca a
ti ales ca modalitate de livrare curieratul rapid, coletul va ajunge la adresa specificata de dumneavoastra a doua zi lucratoare in orasele care se afla pe listele de acoperire ale acestora sau a treia zi, daca adresa mentionata de dumneavoastra nu este mentionata in raza oraselor disponibile pentru livrare in 24 ore.
Din cauza programului firmei de curierat, livrarile se fac doar in zilele lucratoare si in intervalul orar 10 - 17. Din acest punct de vedere, pentru comoditatea dumneavoastra, va sugeram sa alegeti acea adresa de livrare unde va veti gasi in intervalul orar mentionat mai sus si sa specificati un numar de telefon mobil la care puteti fi contactat.
Daca a
ti ales ca modalitate de livrare Posta Romana, coletul va ajunge la dumneavoastra in 3-7 zile lucratoare. Veti fi instiintat de existenta coletului printr-un aviz postal, pe care il veti gasi in cutia postala. Cu acest aviz mergeti la oficiul postal de care apartineti si ridicati coletul.
Aveti grija ca adresa de livrare pe care ne-ati dat-o in acest caz sa fie aceeasi cu cea din buletin. In caz contrar, este posibil ca la Posta Romana sa nu puteti primi coletul.

OFERTA DE TRANSPORT SPECIALA

Transportul este gratuit pentru comenzile ce depasesc 300 RON.

PLATA PRODUSELOR

Plata produselor comandate se face ramburs, la primirea coletului de la firma de curierat rapid ce va aduce coletul la adresa mentionata de dumneavoastra. Daca ati ales sa primiti produsele prin serviciul Postei Romane, veti primi un aviz postal cu care veti merge la ghiseul oficiului postal de care apartineti si veti plati contravaloarea produselor la ghiseu.

GARANTIE

Termenul de garantie este de 30 de zile de la data cumpararii, in conformitate cu prevederile legislative HG 449/2003 si OG 21/1992.
Garantia se solutioneaza prin repararea sau inlocuirea produsului defect iar plata transportului pentru solutionarea garantiei se face de catre client.
Pentru solutionarea garantiei trebuie sa se prezinte produsul in ambalajul original, impreuna cu o copie dupa factura si documentul de incasare.
Nu fac obiectul garantiei produsele lovite, rupte sau crapate din utilizarea neadecvata a produselor.
Garantia se acorda in acord cu legislatia in vigoare si nu ingradeste consumatorul la drepturile ce-i revin in conformitate cu prevederile legale.

RETURNAREA PRODUSELOR

In conformitate cu OG 130/2000,pentru returnarea produselor va trebui sa aveti in vedere urmatoarele:
Cumparatorul are dreptul sa notifice in scris pe vanzator ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului.
Marfa se returneaza in forma sa originala, fara a fi deteriorata, in ambalajul sau original, impreuna cu o xerocopie dupa factura, pe adresa noastra.
Cheltuielile cu returnarea marfii vor fi suportate de catre cumparator.
Contravaloarea marfii returnate se va plati in termen de maxim 30 de zile de la primire, prin mandat postal.
Nu exista nici o taxa pentru returnarea produselor, singura obligatie a clientului este sa respecte conditiile specificate si sa achite contravaloarea transportului.
Returul se face prin colet postal (plata transportului de retur o face clientul) cu confirmare de primire.
Nu primim coletele care contin marfuri pentru schimb sau pentru retur decat daca au achitata contravaloarea transportului de catre client!
Din motive administrative, va rugam sa nu returnati produsele cu ramburs!

Alegerea masurii

ALEGEREA MASURII

Pentru alegerea marimii potrivite pentru incaltaminte, iata cateva sfaturi utile:
Se aseaza piciorul pe o bucata de hartie si se traseaza cu un creion conturul piciorului.
Se masoara distanta intre punctele A si B atat pentru piciorul stang cat si pentru piciorul drept. Daca valorile nu sunt egale, se alege valoarea cea mai mare exprimata in cm. Folosind tabelul alaturat puteti stabili o corespondenta intre marimea piciorului masurata de dumneavoastra si marimea de care aveti nevoie pentru incaltaminte, pe care o veti alege cand cumparati un produs.
Va sugeram sa sunati sau sa fiti sunat inainte de plasarea comenzii pentru a afla eventuale alte detalii suplimentare legate de acest aspect!

COMENZI SPECIALE

De pe site-ului nostru se pot face si comenzi speciale. Executam pentru dumneavoastra incaltaminte la comanda: modele speciale, culori sau marimi speciale pentru modelele deja existente, toate numai in limita posibilitatilor. Pretul va fi stabilit pentru fiecare situatie in parte, in functie de complexitatea comenzii si numai dupa o discutie prealabila in care vor fi clarificate toate detaliile.

IMPORTANT: In conformitate cu OG 130/2000, cap. 2, art. 10, lit. c, comenzile speciale pot fi returnate numai cu acordul furnizorului: "Consumatorul nu poate denunta unilateral contractele de furnizare a unor produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate"

cm

marime

21,7

35

23,0

36

23,6

37

24,3

38

25,0

39

25,7

40

26,4

41

27,0

42

27,7

43

28,3

44

29,0

45

Tabel de corespondenta
a dimensiunii masurate A-B cu marimea potrivita pentru incaltaminte

Cantitate:

 

Don Pedro
Suport clienti
Cosul de cumparaturi

Specializat in incaltaminte si articole din piele